marina_yuce (1)

18.11.2025, tarafından yazılı , CÜMNE, KULTURA, KULTURA ÖMÜRÜ, TEATRU BÖLÜMÜ, 748 KERÄ BAKILMIŞ

Marina YÜCEdä “En islää karı oyuncu” ödülü

Gruziya Respublikasında “III-cü Halklararası Batumi kukla teatruları Festivali”ndä Ankara “Teatro Tempo”dan oyuncu Marina YÜCEya “En islää karı oyuncu” ödülü verildi. Bu ödül için Canabisi “Sokratesın son gecesi” kukla oyununda büük başarılıı gösterdii için jürinin beenmesini kazandı.

 

“Batumi devlet gençlik hem kukla teatrusu”nun zaametlerinnän Kasımın 4-10 günneri arası yapılan “III-cü Halklararası Batumi kukla teatruları Festivali”nä 10 memlekettän kukla teatruları katıldı.

Festivaldä “Teatro Tempo”nun gösterdii “Sokratesın son gecesi” kukla oyununda oyuncu Marina YÜCE Gardiyan hem Sokratesın eşi Ksantipa rollerini oynadı hem harakterlarını cannandırdı.

“III-cü Halklararası Batumi kukla teatruları Festivali”n “En islää karı oyuncu” ödülünü alarak, Marina YÜCE dedi: “En zor hem en sevdiim oyunnardan birinnän bu ödülü almak çok mutlu etti. Bu oyunu bizä kazandıran yazıcı Stefan ȚANEVa, rejisöra Peter TODOROVa, sțena hem kukla resimcisinä Hanna ŞVARȚa, kompozitora Nedim YILDIZa hem büüleyici sesinnän oyunun muzıkalsına derinnik katan Yıldız İBRAHİMOVAya çok çok şükür ederim”.

Marina YÜCE ayırıca şükür etti “Teatru Tempo” teatrunun rejisöruna Halük YÜCEyä dä, angısı “Sokratesın son gecesi” kukla oyununda Sokrates rolünü oynadı.

Eridir urgulamaa, ani oyunculuktan kaarä Gagauziyanın Tomay küüyündä duan Marina YÜCE “Teatru Tempo” teatrusu direktorudur hem bu teatrunun başka spektaklilerindä dä kukla rollererini oynêêr hem kocası Halük YÜCEylän birliktä artık 11 yıl “Halklarası Ankara kukla Festivali” sıralarını düzenneer.

Şindi “Teatru Tempo” teatrusu olarak, Marina YÜCE hem Halük YÜCE gruziyalı teatrucularınnan ortak bir proekt başladêrlar.
marina_yuce (4) marina_yuce (6) marina_yuce (7)

BİR CUVAP YAZIN