Pavel FİLİP

16.01.2016, tarafından yazılı , POLİTİKA BÖLÜMÜ, 2222 KERÄ BAKILMIŞ

Premyer-ministrulaa genä eni kandidat. Erken seçimnerä yolu kapadılar mı?

Büük ayın (yanvar) ayın 15-dä saat 17:20-dä genä gördük, ani Moldovada zakon oyuncak gibi: isteerlär bakêrlar, isteerlär atêrlar.

Büük ayın (yanvar) ayın 14-dä saat 24:00-dä premyer-ministrulaa kandidat çıkarmak vakıdı bitti. Bizä deyärdilär, ani bu saattan sora çıkarılan kandidatlar zakon dışındadır. Ama sade diilmiş Moldovada.

Bakmadaan ona, ani ilersi günü Moldova Prezidentı Nikolae TİMOFTİ premyer-ministrulaa kandidat kendisinin baş sekretarini İon PÊDURARUyu çıkardı, ertesi günü kendi Emirini basıp, Büük ayın (yanvar) ayın 15-dä saat 17:20-dä ortalaa eni bir kandidat çıkardı – Pavel FİLİPı, Moldovanın habercilik tehnologiyalar hem baalantırlar ministerliin geçici ministrusunu.

Pavel FİLİP Moldova Demokratlar Partiyası kandidatı. Nikolae TİMOFTİ, maamilä surat açıkladı, ani eni Emiri verer o üzerä, ani bu kandidat için 55 deputat imza atmış.

Foto – ru.sputnik.md

BİR CUVAP YAZIN